Mata stanowiskowa dla gastronomii (1 m2 maty + 2 profile najazdowe)

mata stanowiskowa

  • mata znajduje zastosowanie w przemyÅ›le spożywczym, miÄ™snym, mleczarniach, laboratoriach,
  • kuchniach, obieralniach warzyw, stanowiskach obróbki żywnoÅ›ci, itp.
  • górna warstwa maty pokryta innowacyjnym materiaÅ‚em antypoÅ›lizgowym,
  • który minimalizuje ryzyko poÅ›lizgniÄ™cia siÄ™
  • konstrukcja moduÅ‚owa umożliwia skÅ‚adanie maty na dowolny wymiar
  • przód oraz tyÅ‚ maty zakoÅ„czony profilem najazdowym
  • praktyczne w użyciu i Å‚atwe w montażu i utrzymaniu czystoÅ›ci
  • speÅ‚nia wymagania HACCAP oraz posiada atesty PZH
  • wymiar moduÅ‚u podstawowego 420 x 65 mm
  • posiadajÄ… atesty Instytutu Techniki Budowlanej, MiÄ™dzynarodowego Instytutu Medycyny Morskiej i Tropikalnej, PZH
  • przód oraz tyÅ‚ maty zakoÅ„czony profilem najazdowym
  • kolorystyka: niebieski
Właściwość Wartość JM
szerokość 420 mm
głębokość 65 mm
termin realizacji 14 dni

Meble warsztatoweWyposażenie szatni