Mata stanowiskowa dla gastronomii (1 m2 maty + 2 profile najazdowe)
- mata znajduje zastosowanie w przemyśle spożywczym, mięsnym, mleczarniach, laboratoriach,
- kuchniach, obieralniach warzyw, stanowiskach obróbki żywności, itp.
- górna warstwa maty pokryta innowacyjnym materiałem antypoślizgowym,
- który minimalizuje ryzyko poślizgnięcia się
- konstrukcja modułowa umożliwia składanie maty na dowolny wymiar
- przód oraz tył maty zakończony profilem najazdowym
- praktyczne w użyciu i łatwe w montażu i utrzymaniu czystości
- spełnia wymagania HACCAP oraz posiada atesty PZH
- wymiar modułu podstawowego 420 x 65 mm
- posiadają atesty Instytutu Techniki Budowlanej, Międzynarodowego Instytutu Medycyny Morskiej i Tropikalnej, PZH
- przód oraz tył maty zakończony profilem najazdowym
- kolorystyka: niebieski
szerokość |
420 |
mm |
głębokość |
65 |
mm |
termin realizacji |
14 |
dni |
Meble warsztatoweWyposażenie szatni