Mata stanowiskowa dla gastronomii (1 m2 maty + 2 profile najazdowe)

mata stanowiskowa

  • mata znajduje zastosowanie w przemyśle spożywczym, mięsnym, mleczarniach, laboratoriach,
  • kuchniach, obieralniach warzyw, stanowiskach obróbki żywności, itp.
  • górna warstwa maty pokryta innowacyjnym materiałem antypoślizgowym,
  • który minimalizuje ryzyko poślizgnięcia się
  • konstrukcja modułowa umożliwia składanie maty na dowolny wymiar
  • przód oraz tył maty zakończony profilem najazdowym
  • praktyczne w użyciu i łatwe w montażu i utrzymaniu czystości
  • spełnia wymagania HACCAP oraz posiada atesty PZH
  • wymiar modułu podstawowego 420 x 65 mm
  • posiadają atesty Instytutu Techniki Budowlanej, Międzynarodowego Instytutu Medycyny Morskiej i Tropikalnej, PZH
  • przód oraz tył maty zakończony profilem najazdowym
  • kolorystyka: niebieski
Właściwość Wartość JM
szerokość 420 mm
głębokość 65 mm
termin realizacji 14 dni

Meble warsztatoweWyposażenie szatni